Vi på Fönstercompaniet Syd ser idag en stor potential i nya generationens PVC-fönster på den nordiska marknaden. PVC-fönster har sedan många år varit ett populärt alternativ till både trä och aluminiumfönster runt om i Europa och är både miljö och prismässigt rätt.

Vi har valt

Vår leverantör och tillverkare Oknoplast är idag en av Europas största producenter av PVC-fönster och med sin långa erfarenhet på marknaden ligger företaget idag i absolut framkant bland konkurrenterna.

Oknoplasts starka sidor är den höga produktionskvaliteten, nya avancerade tekniska lösningar och genomtänkt design. Detta kombinerat med högsta servicenivå gör att vi på Fönstercompaniet Syd nu stolt kan känna oss rustade för att möta våra kunders höga krav på fönster & dörrar.

 
 


 
 

 
Daniel Nylander 

Under min gymnasietid utbildade jag mig till snickare via bygg- och anläggningsprogrammet på Kattegattgymnasiet. Jag har därefter arbetat på byggen sedan 2009.

2018, Slutförde jag en YA utbildning i Partille som bygglovshandläggare/byggnadsinspektör.

 

Min sambo och jag bor i en villa i Ränneslöv.

Fritiden spenderas med aktiviteter så som sport, jakt och diverse renoveringsprojekt.

Ett av mina stora intressen är byggnadsteknik och s.k. hållbart byggande. Jag tror stenhårt på att effektivisera våra hushåll. Både ekonomisk, miljömässigt och tidsmässigt.

 

Patrik Rolfsson

På gymnasiet gick jag den estetiska linjen med inriktning musik på Sturegymnasiet i Halmstad.

Efter gymnasiet började jag jobba som lagerarbetare. Där började mitt stora intresse för logistik och försäljning. Jag brinner för effektivisering och administration samt att tillfredsställa våra kunders behov.

Jag bor tillsammans med min sambo i en villa i Laholm.

På fritiden tycker jag om att spela gitarr, fiska, köra motorcykel samt att umgås med familj och vänner.

 

Idag bygger vi för framtiden

Att bygga ett hus är en enorm process och ofta den största investeringen man gör i sitt liv. En sådan investering vill man självklart ska stå sig bra över tid. Därför bör man lägga lite krut på att fundera över husets framtida underhåll. Idag finns det riktigt bra produkter och material som minimerar husets underhållsbehov.

 

En lösning för att minska underhållsbehovet är den lösning som vi jobbar med!

Husets fönster, dörrar och skjutpartier. Detta är väldigt utsatta delar av ett hus som kräver sin beskärda del av underhåll. Underhållsfria PVC produkter inom detta område har haft en enorm utveckling de senaste tjugo åren.

De tidiga barnsjukdomarna som fanns när de första produkterna lanserades har åtgärdats för längesedan och nuförtiden håller ett bra PVC fönster minst lika bra kvalitet som ett bra träfönster.

Det är därför vi vill jobba med dessa produkter. Dagens PVC fönster är helt enkelt för bra för att väljas bort!